EDUFUTURA EduFutura Studies (0+ cr)

Study level:
Other studies
Responsible organisation:
Faculty of Sport and Health Sciences, Faculty of Information Technology, Faculty of Mathematics and Science, Faculty of Humanities and Social Sciences, Jyväskylä University School of Business and Economics, Faculty of Education and Psychology
Curriculum periods:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023
Elective studies:
No

Tweet text

Tämä kokonaisuus sisältää Jyväskylän yliopiston muille EduFutura-oppilaitoksille tarjoamat opintojaksot ja temaattiset moduulit.

Description

EduFutura on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston oppimisen ja tutkimuksen osaamiskeskittymä. Ristiinopiskelu EduFutura-oppilaitoksissa tarkoittaa sitä, että jos opiskelet jossakin EduFutura-oppilaitoksista, sinulla on mahdollisuus suorittaa tiettyjä opintoja myös toisessa EduFutura-oppilaitoksessa. Opiskelijana voit siis laajentaa osaamistasi tekemällä toisen EF-korkeakoulun opintoja.

Tämä kokonaisuus sisältää Jyväskylän yliopiston muille oppilaitoksille tarjoamat opintojaksot ja temaattiset moduulit. Tarkemmat kuvaukset kohderyhmistä ja kriteereistä on kuvattu kunkin opintojakson tiedoissa. Tutustu niihin huolella.

Ristiinopiskelun koko tarjonta on avattu EduFuturan opintotarjottimelle.

Hakulomake EduFutura-opintoihin: https://www.jyu.fi/edufutura-haku

Learning outcomes

-

Structure

Select all