Johtaminen

Monitieteisillä opinnoilla kehität valmiuksiasi työskennellä johtajana.

Johtamisen aineopinnot tarjoavat mahdollisuuden tarkastella johtajuutta sekä henkilöstöjohtamisen että strategisen johtamisen näkökulmista. Opit uutta yritysten yhteiskunnallisesta roolista, vastuullisesta liiketoiminnasta ja sen johtamisen periaatteista. Opintojaksoilla ilmiöitä käsitellään ajankohtaisen tutkimuksen ja teorian kautta käytännön työelämäesimerkkejä unohtamatta.

Voit suorittaa johtamisen aineopintoja verkon välityksellä, minkä lisäksi tarjoamme lähiopetusta joko Helsingissä tai Jyväskylässä. Opintoihin voit ilmoittautua ympäri lukuvuoden ja voit opiskella valintasi mukaan joko yksittäisiä opintojaksoja tai koko opintokokonaisuuden.

Opiskele opintokokonaisuus tai yksittäisiä kursseja

  • Opintojen laajuus on 35 opintopistettä. Taustaksi tarvitset liiketoimintaosaamisen perusopinnot tai niitä vastaavat opinnot. Lisätietoja löydät Näin aloitan opintoni -välilehdeltä.
  • Perusopintotasolta löydät YTTP1110 Johtamisen ja johtajuuden perusteet -opintojakson ilman esitietovaatimuksia.
  • Voit opiskella johtamista myös yksittäisinä aineopintojaksoina, jolloin esitiedoksi riittää YTTP1110 Johtamisen ja johtajuuden perusteet tai vastaavat tiedot.
  • Aineopintojaksoja voit opiskella täysin etäopiskellen.
  • Johtamisen aineopintoihin ei sisälly opintojaksoa YJOA1920 Aineopintojen seminaarityöskentely ja tutkielma, vaan jakso opiskellaan tarvittaessa 35:n opintopisteen lisäksi. Mikäli opiskelet myös jakson YJOA1920, lisäksi tulee suorittaa johdantojaksot JSBA1110 Metodiopinnot ja JSBA1120 Tiedonhankintamenetelmät.
  • Löydät lisätietoa Näin aloitan opintoni -välilehdeltä.

Tutustu myös:

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.