Sosiaalityö

Sosiaalityön opiskelu sopii sinulle, joka olet kiinnostunut auttamistyöstä, hyvinvoinnin edistämisestä ja yhteiskunnallisten rakenteiden toiminnasta.

Opinnot antavat sekä teoreettista että käytännöllistä osaamista, jota työelämässä tarvitset. Opit tunnistamaan muun muassa sosiaalityön teoreettisia ja eettisiä periaatteita sekä alan erilaisia työmenetelmiä. Opintojen myötä osaat lisäksi kuvata keskeisimpiä sosiaalisia haasteita ja esittää ratkaisuja ihmisten kohtaamiin ongelmatilanteisiin.

Opintoja voi suorittaa pääosin verkon välityksellä itselle sopivaan aikaan. Osa opintojaksoista sisältää lähiopetusta Jyväskylässä, Kokkolassa tai Helsingissä. Näin pääset syventymään sosiaalityön teemoihin vuorovaikutuksessa ryhmän ja opettajan kanssa. Ilmoittaudu opintojaksoille vaikka heti!

Sosiaalityön perusopintoihin voi ilmoittautua vapaasti, aineopintoihin otetaan uusia opiskelijoita seuraavan kerran syksyllä 2024.

Muita hyödyllisiä tietoja


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.