Viestinnän johtaminen

Viestinnän johtaminen kouluttaa viestinnän huippuosaajaksi

Viestinnän johtamisen aineopinnoissa pääset tutkimaan organisaatioiden ja yritysten maineenhallintaa ja mediasuhteita, sekä suunnittelemaan sisältöstrategiaa. Opit ymmärtämään, kuinka organisaatiot ja yritykset ovat vuorovaikutuksessa sidosryhmiensä kanssa ja millaista näiden suhteiden ylläpitäminen on yhä digitalisoituvassa maailmassa.

Opintojen aikana käsitellään organisaatioiden viestintäprosesseja ja viestinnän johtamista erilaisissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa. Opinnoissa luodaan tiedolliset, taidolliset ja asenteelliset valmiudet organisaatioiden avoimen ja vuorovaikutuksellisen viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Avoimessa opiskelet viestinnän johtamista joustavasti: voit aloittaa opintoja ympäri vuoden ja opiskella etänä verkon välityksellä. Muista myös avoimen väylä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakouluun.

Opiskele opintokokonaisuus tai yksittäisiä kursseja

  • Opintojen laajuus on 35 opintopistettä. Taustaksi tarvitset liiketoimintaosaamisen perusopinnot tai niitä vastaavat opinnot. Lisätietoja löydät Näin aloitan opintoni -välilehdeltä.
  • Perusopintotasolta löydät opintojakson YTTP1150 Viestinnän johtamisen perusteet ilman esitietovaatimuksia.
  • Voit opiskella viestinnän johtamista myös yksittäisinä aineopintojaksoina, jolloin esitiedoksi riittää YTTP1150 Viestinnän johtamisen perusteet tai vastaavat tiedot.
  • Aineopintojaksoja voit opiskella täysin etäopiskellen.
  • Viestinnän johtamisen aineopintoihin ei sisälly opintojaksoa YCCA1920 Aineopintojen seminaarityöskentely ja tutkielma, vaan jakso opiskellaan tarvittaessa 35 op:n lisäksi. Mikäli opiskelet myös jakson YCCA1920, lisäksi tulee suotittaa johdantojaksot JSBA1110 Metodiopinnot ja JSBA1120 Tiedonhankintamenetelmät.
  • Löydät lisätietoa Näin aloitan opintoni -välilehdeltä.

Tutustu myös:

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden. Kevään 2022 tarkempi aikataulutus julkaistaan syyskuun aikana. Kevään opetustarjonta viestinnän johtamisen opintojaksojen osalta tulee olemaan hyvin samantyyppinen syksyn tarjonnan kanssa.