Lasten ja nuorten liikunta

Perehdy lapsuus- ja nuoruusiän liikkumisen erityispiirteisiin lasten ja nuorten liikunnan perusopintokokonaisuudessa


Opintojen myötä ymmärrät paremmin, miten kasvu ja kehitys vaikuttavat lasten ja nuorten fysiologiaan sekä suorituskykyyn. Perehdyt urheilijaksi kasvamisen malleihin, liikunnan terveysvaikutuksiin ja mahdollisiin riskeihin sekä eettiseen ja turvalliseen testaustoimintaan. Opinnoissa tarkastelet lasten ja nuorten liikkumista muun muassa liikuntapedagogiikan, vuorovaikutuksen ja etiikan näkökulmista.

Suosittelemme opintokokonaisuutta kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Se sopii loistavasti esimerkiksi lasten ja nuorten liikunnanohjauksessa, urheiluvalmennuksessa, varhaiskasvatuksessa, liikunnanopetuksessa sekä terveystiedon parissa työskenteleville.

Opinnot on opiskeltavissa lukuvuonna 2023-2024 kokonaan joustavasti verkon välityksellä. Voit aloittaa opiskelun milloin vain ympäri vuoden.

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.

Koko lukuvuoden 2023-2024 opetusaikataulut löytyvät tiivistetysti opetusohjelmasta "Näin aloitan opintoni" -välilehdeltä.