Liikunta- ja terveystieteet

Haluatko oppia uutta terveydestä ja hyvinvoinnista?


Opiskele liikunta- ja terveystieteitä avoimessa yliopistossa ja tarkastele ajankohtaisia liikuntaan, elämänkulkuun ja terveyteen liittyviä kysymyksiä. Opinnoista saat valmiuksia, joilla voit edistää hyvinvointia elämän eri vaiheissa. Opit soveltamaan alan tutkimustietoa käytännön työelämään ja löytämään ratkaisuja terveellisempään tulevaisuuteen.

Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa voit opiskella gerontologiaa, terveystietoa, terveystieteitä ja kuntoutuksen opintoja. Lisäksi opintotarjonnastamme löytyvät liikuntapsykologiaa, liikunnan ja terveyden monitieteiset perusopinnot, lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot sekä soveltavan liikunnan moduuli. Tutustu oppiaineisiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

Uusia opintokokonaisuuksia lukuvuonna 2021-2022

Terveyden edistämisen ja terveyskasvatuksen perusteet moduuli 15 opintopistettä 

Soveltavan liikunnan moduuli 15 opintopistettä

Kuntoutuksen opintoja: Monilaisen ja asiakaslähtöisen kuntoutuksen palvelukokonaisuus (25-30 opintopistettä). Kuntoutuksen opintokokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston (Oulun yliopisto) ja Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. Kokonaisuudesta voi myös suorittaa yksittäisiä opintojaksoja omien tarpeiden mukaisesti.

Tervetuloa opintojen pariin!


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.