Liikunta- ja terveystieteet

Haluatko oppia uutta terveydestä ja hyvinvoinnista?


Opiskele liikunta- ja terveystieteitä avoimessa yliopistossa ja tarkastele ajankohtaisia liikuntaan, elämänkulkuun ja terveyteen liittyviä kysymyksiä. Opinnoista saat valmiuksia, joilla voit edistää hyvinvointia elämän eri vaiheissa. Opit soveltamaan alan tutkimustietoa käytännön työelämään ja löytämään ratkaisuja terveellisempään tulevaisuuteen.

Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa voit opiskella gerontologiaa, liikuntapsykologiaa, terveystietoa ja terveystieteitä. Lisäksi opintotarjonnastamme löytyvät liikunnan ja terveyden monitieteiset perusopinnot sekä lasten ja nuorten liikunnan perusopinnot. Tutustu oppiaineisiin tarkemmin alla olevista linkeistä.

Uusia opintokokonaisuuksia lukuvuonna 2021-2022

Terveyden edistämisen ja terveyskasvatuksen perusteet -moduuli (15 opintopistettä) 

Soveltavan liikunnan moduuli (15 opintopistettä, lokakuusta 2021 alkaen)

Monialaisen ja asiakaslähtöisen kuntoutuksen palvelukokonaisuus (25-30 opintopistettä). Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 13.8.2021 ja opinnot alkavat 27.9.2021. Kuntoutuksen opintokokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. Kokonaisuudesta voi myös suorittaa yksittäisiä opintojaksoja omien tarpeiden mukaisesti.

Tarkemmat aikataulutiedot löydät opinto-oppaasta ja verkkosivuilta elokuussa 2021


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.