TJTA365 Research Topics of Information Systems Science (5 cr)

Study level:
Intermediate studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023

Description

Sisältö

Kurssilla käsitellään tietojärjestelmätieteen tutkimusta tiedekunnassa. Tutkimusryhmät esittelevät tiedekunnassa tehtävää tutkimusta ja sen tuloksia seminaari-istunnoissa, tuovat opiskelijoiden saataville ja luettavaksi tieteellisiä artikkeleita ja antavat tehtäväksi yksilö- tai paritehtäviä.

Suoritustavat

Kurssin suorittaminen tapahtuu luentoihin ja muuhun materiaaliin perustuvilla, kurssin aikana suoritettaviin kirjallisilla yksilö- tai paritehtäviin. Muu materiaali käsittää luettavaksi annettuja artikkeleita ja videoluentoja.

Kurssi järjestetään joko eri vuosina joko kontaktiopetuksena tai kokonaan verkko-opetuksena. Mikäli se järjestetään kontaktiopetuksena, niin suorittamiseen liittyy luentojen läsnäolovaatimus (esim. 75% osalta) tai läsnäoloja korvaavat tehtävät.

Arviointiperusteet

Opiskelija saa kurssista hyväksytyn suorituksen, kun seuraavat ehdot täyttyvät: 1) Opiskelijan kaikki kirjalliset yksilö- tai paritehtävät on hyväksytty. 2) Luentojen läsnäolovaatimus täyttyy (esim. 75% osalta, allekirjoitukset nimilistoissa) tai läsnäoloja korvaavat tehtävät on hyväksytty.

Learning outcomes

Opiskelija on tietoinen tietojärjestelmätieteen tutkimusalueita tiedekunnassa, tuntee tutkimuksen käsitteitä ja tutkimuksen nykytilaa.

Completion methods

These completion methods are for University of Jyväskylä degree students. Other options:

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Teaching (5 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish

Teaching