Informaatioteknologia

Tervetuloa tutustumaan informaatioteknologiaan teoriaa, tutkimustietoa ja käytännön esimerkkejä yhdistäen!

Elämme yhteiskunnassa, jossa informaatioteknologian osaajia tarvitaan. Opinnoissa pääset tarkastelemaan ajankohtaisia aiheita, kuten digitalisaatiota, robotiikkaa, tekoälyä ja kyberturvallisuutta. Opiskelu sopii sinulle, jos olet kiinnostunut urasta informaatioteknologian parissa tai haluat oppia uutta esimerkiksi harrastusmielessä.

Opiskele joustavasti avoimessa yliopistossa


Jos laitteet ja tiedonkäsittely kiehtovat, aloita opinnot vaivattomasti ja joustavasti avoimessa yliopistossa. Voit mukauttaa opinnot oman elämäntilanteesi mukaan, opiskella kokonaan verkon välityksellä ja aloittaa milloin vain.

Opintotarjonnassa on tietotekniikan perusopintotasoisia opintojaksoja: Digitaalisen osaamisen perusteet, Web-julkaiseminen, Ohjelmointi 1 ja Tietoverkot. Lisäksi aineopintotasoinen opintojakso Algoritmit 1.

Johdatus robotiikkaan -opintojaksolla saat tiedolliset perusvalmiudet robotiikasta ja voit jatkaa opintoja Palvelurobotiikan -opintojaksolla.
Opintotarjonnassamme on myös opintojakso Vuorovaikutuksellinen verkko-opetus. Opintojaksolla kehitetään verkko-opetusta ja omaa verkko-opettajuutta vuorovaikutuksen näkökulmasta.

Tarjolla on myös Digitally Competent Educators -moduulit sekä Instructional Design ja Information and Communication Technology in Guidance and Counselling -opintojaksot. Niistä löydät lisätietoa Courses Offered -verkkosivuiltamme.

Voit opiskella muitakin avoimia Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnan opintoja joko kiinnostuksesi mukaan tai tutkintotavotteisesti. Lue lisää täältä.


Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.