Lasten ja nuorten liikunta

Ajankohtaista

Tervetuloa lasten ja nuorten liikunnan perusopintokokonaisuuden infotilaisuuteen!

Infotilaisuus pidetään Zoom-verkkoympäristössä ke 15.9. klo 17:00-18:00. Tapaamisen Zoom-osoite:  https://jyufi.zoom.us/j/66004686235

Tule mukaan kuulemaan ja kysymään opinnoista!

Maksuttomat opinnot JYU:n tutkinto-opiskelijoille

Lasten ja nuorten liikunnan perusopintokokonaisuutta pystyvät läsnä olevaksi ilmoittautuneet perustutkinto-opiskelijat opiskelemaan nyt myös maksutta. Hae mukaan 5.-17.10.2021. Maksuttomia opiskelupaikkoja on vain 10. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää: Avoimen opintoja Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijoille — Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto (jyu.fi)

Lasten ja nuorten liikunnan perusopintojen lv 21/22 aikataulut

Lukuvuoden 2021/2022 opintojaksojen tietoja löytyy Opintotarjontamme-sivulta jokaisen opintojakson kohdalta löytyvältä "Ilmoittaudu opintoihin"-välilehdeltä. Tällä hetkellä on julkaistu kaikki Lasten ja nuorten liikunnan perusopintokokonaisuuden opintojaksot syksylle 2021. Kevään 2022 aikatauluja päivitämme jatkuvasti kesän ja syksyn aikana.

Opiskeluja suunnitellessa voit hyödyntää myös alla olevaa vuosikelloa. Vie hiiren kursori sinua kiinnostavan opintojakson kohdalle. Klikatessa siihen, avautuu ponnahdusikkuna, josta löydät suoran linkin kyseisen opintojakson lisätietoihin ja ilmoittautumiseen. kesä