YJOAIP-JYUAVOIN Intermediate Studies in Management and Leadership (35 cr)

Study level:
Intermediate studies
Grading scale:
0-5
Responsible organisation:
Jyväskylä University School of Business and Economics
Coordinating organisation:
Open University
Curriculum periods:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028
Elective studies:
Yes
Requires application:
No

Tweet text

Vastuullinen johtaminen rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Description

Johtamisen aineopinnoissa tutustutaan vastuulliseen liiketoimintaan ja johtamiseen. Tutkimukseen perustuvat opinnot mahdollistavat suuntautumisen sekä henkilöstöjohtamiseen että vastuulliseen liiketoimintaan ja organisointiin erilaisissa toimintaympäristöissä. Opinnoissa opiskelija kartuttaa tiedollisia, taidollisia ja asenteellisia valmiuksia toimia vastuullisesti sekä rakentaa kestävää tulevaisuutta organisaatioissa.  

Learning outcomes

Sisällöllisenä osaamistavoitteena on, että opiskelija tuntee ja tietää vastuullisen liiketoiminnan ja sen johtamisen periaatteet. Opiskelija hallitsee erityisesti yrityksen yhteiskunnallisen roolin, vastuullisen henkilöstöjohtamisen, liiketoimintaosaamisen ja projektityön perusteet. Opiskelija tunnistaa ja osaa ratkaista pienimuotoisia kehittämistehtäviä näiltä alueilta hyödyntäen tutkivaa työotetta. 

Description of prerequisites

Ennen aineopintokokonaisuuden suorittamista tulee suorittaa Liiketoimintaosaamisen perusopinnot (25 op), tai vastaavat opinnot (EI LITO-opinnot). Yksittäisten aineopintojaksojen edeltävinä opintoina vaaditaan vähintään YTTP1110 Johtamisen ja johtajuuden perusteet (5 op), tai vastaavat opinnot (EI LITO-opinnot). 

Additional information

PSYA151 Työ- ja organisaatiopsykologia -opintojakson voi suorittaa ilman aiempia psykologian opintoja. Kyseinen menettely on voimassa ainoastaan johtamisen aineopintoja suorittavilla. 

Structure

Select all (35+ cr)