TJTP1140 Enterprise Information Systems (3 cr)

Study level:
Basic studies
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028

Tweet text

Kuinka ERP- ja CRM-järjestelmät voivat tukea liiketoimintaa? Millaisia innovaatioita ne mahdollistavat ja mitä haasteita niihin voi liittyä?

Description

Kurssi tarjoaa perustiedot yritysten tietojärjestelmistä, keskittyen toi-minnanohjausjärjestelmiin (Enterprise Resource Planning) ja asiakkuu-denhallintajärjestelmiin (Customer Relationship Management). Kurssil-la tarkastellaan yritysten tietojärjestelmien roolia mahdollisuuksien ja haasteiden kautta, niiden käyttöä sekä vaikutuksia organisaatioiden toiminnassa.

Learning outcomes

Tavoitteena on

  • ymmärtää yritysten tietojärjestelmien perusteet, erityisesti keskittyen toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP) ja asiakkuudenhallintajärjestelmiin (CRM)
  • kyetä analysoimaan yritysten tietojärjestelmien roolia organisaatioiden toiminnassa, tunnistamalla niiden tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet
  • pystyä arvioimaan yritysten tietojärjestelmien käyttöä erilaisissa liiketoimintakonteksteissa ja niiden vaikutuksia organisaatioiden tehokkuuteen ja kilpailukykyyn
  • kyetä kuvaamaan ja selittämään, miten yritysten tietojärjestelmät integroituvat organisaation toimintaan ja vaikuttavat liiketoimintaprosesseihin
  • kehittää kykyä soveltaa opittuja käsitteitä ja teorioita käytännön liiketoimintatilanteisiin, jotka liittyvät yritysten tietojärjestelmiin.

Description of prerequisites

Ei esitietovaatimuksia.

Study materials

Kurssimateriaalit ja kurssilla jaettava lukupaketti.

Completion methods

Method 1

Description:
Kurssin suorittaakseen opiskelijan tulee osallistua opetustapahtumiin, jotka sisältävät läsnä- ja etäopetuksena toteutettavia luentoja ja ohjauksia. Kurssin suorittaakseen opiskelijan tulee huolellisesti tutustua kurssimateriaaleihin ja pitää oppimispäiväkirjaa.
Evaluation criteria:
Oppimispäiväkirja arvioidaan asteikolla 0-5. Osaamiselta edellytettävä taso asettuu Bloomin taksonomian tasoille yksi (kyky muistaa esitetyt asiat) ja kaksi (kyky ymmärtää ja tulkita opittua).
Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Participation in teaching (3 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish

Teaching