STOS3017 Violence in Intimate Relationships, and the Agency Responce (5 cr)

Study level:
Advanced studies
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Department of Social Sciences and Philosophy
Curriculum periods:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028

Tweet text

Järjestetään yhteistyössä SOSNET -verkko-opetuksena, kiintiöt

Description

Opintojakso sisältää kolme teemallista osaa: 1) lähisuhdeväkivalta käsitteenä ja ilmiönä (käsite), 2) lähisuhdeväkivallan selitysperusta ja interventioparadigmat (paradigma) 3) väkivaltatyö (praxis). 

Learning outcomes

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää lähisuhdeväkivallan käsitteenä ja ilmiönä: yksilö- ja perhetasolta sekä rakenteellisesta näkökulmasta. Jakso antaa opiskelijalle myös valmiudet soveltaa saamaansa tietoa asiakkaiden elämässä esiintyvien väkivaltaongelmien tunnistamiseen ja kohtaamiseen ammatillisessa työssä. 

Additional information

Opintojakso toteutetaan osana Sosnetin valtakunnallista verkkokurssitarjontaa yhdessä Turun yliopiston kanssa DigiCampuksen kautta kerran lukuvuodessa. 

Study materials

Opintojaksolla käytetään sekä valmista materiaalia (kirjallisuus, artikkelit, äänitiedostot ja työyhteisötallenteet) että vapaavalintaista kirjallisuutta (oppimispäiväkirjan lähteenä). Tallenteet ja artikkelit löytyvät kurssiaineistoista, mutta Moodlessa ilmoitettu vapaavalintainen kurssikirjallisuus ja lähdekirjallisuus kuuluu opiskelijan hankkia itsenäisesti.



Completion methods

Method 1

Description:
Opiskelu koostuu artikkeleista, alan kirjallisuudesta, oheismateriaalista, luentotallenteista. Opintojaksoon sisältyy kaksi chat-iltaa (vähintään toiseen tulee osallistua) sekä ryhmätehtäviä.
Evaluation criteria:
Kirjalliset tehtävät ja aktiivinen osallistuminen opetukseen.
Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Participation in teaching (5 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish

Teaching