KOGS2008 Advance Training Abroad (1–5 cr)

Study level:
Advanced studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
English
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028

Tweet text

Tutkimusharjoittelu ulkomailla kognitiotieteen opiskelijoille

Description

Harjoittelu ulkomailla suoritetaan yrityksessä tai tutkimusorganisaatiossa osallistumalla käytännön tutkimustyöhön ja/tai tuotekehitykseen teknologian käyttäjän näkökulmasta. Harjoittelu on tarkoitettu kognitiotieteen pääaineopiskelijoille.


Suoritustavat:

Opiskelija työskentelee tutkimusprojekteissa osallistumalla käytännön projektityöhön ja laatii harjoittelusta kirjallisen raportin. Harjoittelujakson pituus on minimissään 1 kuukausi (70 h). Opintopisteet määräytyvät kaavalla 27 h harjoittelua = 1 opintopiste. Rajallinen määrä paikkoja per lukukausi. Ota yhteyttä kurssin vastuuopettajaan harjoittelusta sopimiseksi.



Learning outcomes

Harjoittelun päätteeksi opiskelijalla on kokemusta käyttäjätutkimustyöstä ja/tai tuotekehitystyöstä todellisissa projekteissa. Hänellä on ymmärrystä tutkimus- tai tuotekehitysprojektin toiminnasta, tiimityöskentelystä, sekä ihmisen ja teknologian vuorovaikutuksen kehittämisestä osana laajempia projektikokonaisuuksia.

Additional information

Ennen harjoittelun alkamista, ota yhteyttä kurssin vastuuopettajaan tuomo.kujala@jyu.fi varmistaaksesi harjoittelupaikan ja -tehtävien soveltuvuuden.

Description of prerequisites

KOGS1003 Empiiriset tutkimusmenetelmät ja KOGS1004 Käyttäjätutkimus tai KOGS1005 Argumentoiva suunnittelu, tai vastaava osaaminen

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Training (1–5 cr)

Type:
Independent study
Grading scale:
Pass - fail
Language:
English

Teaching