ITKY2102 Sparring for academic study 2 (1 cr)

Study level:
Other studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2024-2025, 2025-2026, 2026-2027, 2027-2028

Description

Opintojaksoparilla osallistutaan pienryhmissä työpajoihin ensimmäisen opiskeluvuoden ajan. Työpajojen aiheina ovat opintoalaan tutustumista tukevat sisällöt sekä opiskeluun liittyvien näkökohtien tarkastelu yhteisöllisesti.

Learning outcomes

Ensimmäisen opintovuoden aikana suoritettavaksi tarkoitetut lukukauden mittaiset opintojaksot (osa 1 ja 2) pyrkivät tukemaan opiskelijan kokemusta kuulumisesta opiskelijayhteisöönsä ja lisäämään opiskelijan tietoisuutta tyypillisistä opiskeluhaasteista pienryhmätoimintaa ja vertaistukikeskusteluja hyödyntäen. Lisäksi opiskelija tutustuu opintoalaansa käytännönläheisten työpajaharjoitusten kautta. Opintojaksojen myötä pyritään madaltamaan opiskelijan kynnystä olla vuorovaikutuksessa henkilöstön ja kanssaopiskelijoiden kanssa ja mahdollisuutta havaita alan tarjoamia uravaihtoehtoja. Opintojakson sisällöt tukevat myös muiden opintojaksojen opiskelua.

Additional information

Opintojaksot ITKY2101 ja ITKY2102 on tarkoitettu suoritettavaksi peräkkäin niiden kahden ensimmäisen lukukauden aikana, jotka opiskelija on läsnä. Jako kahteen osaan mahdollistaa aloittamisen joko keväisin tai syksyisin sekä jatko-osan suorittamisen esimerkiksi ase- tai siviilipalveluksesta aiheutuvan väliaikaisen poissaolon jälkeen.

Completion methods

Method 1

Evaluation criteria:
Osallistuminen työpajoihin
Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Participation in teaching (1 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
No published teaching