KUMY3003 Master’s Thesis Colloquium (1 cr)

Study level:
Other studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Department of History and Ethnology
Curriculum periods:
2021-2022, 2023-2024

Description

Kurssin Kontaktiopetus järjestetään kerran kuukaudessa. Tapaamisissa keskustellaan yhteisistä aiheista, kuten tutkielman teosta projektityönä, valmistumisesta ja työllistymistavoitteista sekä jatkotutkinnoista. Tämän lisäksi jokainen osallistuja pitää esityksen oman maisterintutkielmansa menetelmistä tai tuloksista ja kommentoi muiden esityksiä. Tapaamisten lisäksi kurssilaiset suorittavat esimerkiksi aikatauluttamiseen ja työllistymistavoitteisiin liittyviä tehtäviä kurssin verkkoympäristössä. 

Learning outcomes

Gradupiiri tukee maisteriseminaarin suorittaneita maisterintutkielman tekijöitä työnsä loppuun saattamisessa. Opintojakson suoritettuaan opiskelija on valmis jättämään maisterintutkielmansa esitarkastukseen. Opintojakson aikana opiskelija vahvistaa myös projektityön ja viestinnän taitojaan. 

Additional information

Kontaktiopetuksena suoritettava kurssi. Kurssi sisältää itsenäisesti suoritettavia verkkotehtäviä sekä säännöllisiä tapaamisia 8–9 kertaa lukuvuoden aikana. Kaikkiin tapaamisiin mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä.

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Participation in teaching (1 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish

Teaching