Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen

Ajankohtaista

Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen infotilaisuus 31.8.2023

Aloita avoimessa –webinaari järjestetään 31.8.2023 klo 16:15 alkaen. Tilaisuuden alussa saat eväitä opintojen aloittamiseen Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Tilaisuus järjestetään verkkovälitteisesti ja on avoin kaikille. Aloituspuheenvuoron jälkeen on mahdollista osallistua myös yleiseen kaikkia liikunta- ja terveystieteiden oppiaineita koskevaan infotilaisuuteen (n. klo 16:45 alkaen) sekä Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuden perehdytystilaisuuteen (n. klo 17:30 alkaen).


Linkit webinaariin ja infotilaisuuksiin päivitetään elokuussa.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja kysymään!

Lukuvuoden 2023/2024 opetusohjelma

Lukuvuoden 2023/2024 aikataulut löydät tästä. Huom. tiedostoa päivitetään jatkuvasti kevään 2023 aikana.

Jyväskylän yliopistosta 1.8.2023 jälkeen valmistuvien opiskelijoiden alumniopiskelun oikeus laajenee

JYU:n alumnioikeudella opiskelevalla on 1.8.2023 alkaen mahdollisuus opiskella maksutta avoimen yliopiston opintoja valmistumistaan seuraavien kahden lukuvuoden loppuun saakka. Alumniopiskeluoikeuden laajentaminen mahdollistaa yhä paremmin esimerkiksi opiskelun jatkamisen työn ohella tai toiselta paikkakunnalta käsin erilaisissa elämäntilanteissa. Se edistää oman asiantuntemuksen kehittämistä ja suuntaamista tutkinnon suorittamisen jälkeen. 

Maksuttomuus edellyttää:

  • että opiskelijan tutkinto on valmistunut 1.8.2023 tai sen jälkeen  
  • hänellä on voimassa oleva alumniopiskeluoikeus JYU:ssa
  • alumniopiskelija on yhteydessä Opiskelun palvelupisteelle heti avoimen opintoihin ilmoittautumisensa jälkeen HelpJYU-lomakkeella. (lomake julkaistaan vasta 1.8.2023 jälkeen)

Katso tarkemmat toimintaohjeet HelpJYU palvelusta.

JYU tutkinto-opiskelijat voivat Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuuteen kuuluvista opintojaksoista hakea suoritusoikeutta LTKY4004 Kehosta mitattavan hyvinvointitiedon analyysi ja tulkinta –opintojaksolle. Opintojaksolle voi hakea mukaan kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Opintojaksolla on 20 opiskelijan kiintiö. Lue lisää: Avoimen maksuttomia opintoja Jyväskylän yliopiston tutkinto-opiskelijoille — Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto (jyu.fi)

Maksuttomia opintoja opiskelun tueksi

Orientaatio jatkuvan oppimiseen –opintojaksot sopivat kaikille oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssit ovat suunniteltu tukemaan opinnoissa onnistumista. Tule mukaan oppimaan itsestäsi oppijana! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä: Maksuttomat kurssit opintojesi tueksi: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1 ja 2 — Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto (jyu.fi)