XPU0098 Each one teach one/Polish (3 cr)

Study level:
Other studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
English, Finnish
Responsible organisation:
Centre for Multilingual Academic Communication
Curriculum periods:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023, 2023-2024

Description

Sisältö

Each One Teach One on pariopiskeluohjelma, jossa opiskelijat opettavat toisilleen omaa äidinkieltään tai koulukieltään ja opiskelevat parinsa kieltä. Ennen kuin ohjelman voi aloittaa, täytyy opiskelijalla olla opiskelupari.
Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja siitä, miten parin voi löytää, ellei paria vielä ole:

https://movi.jyu.fi/eoto

Suoritustavat

Ohjelman aikana opiskelijat tapaavat säännöllisesti. Molempia kieliä opiskellaan vähintään 20 tuntia parin kanssa (20 + 20 tuntia). Lisäksi ohjelmaan kuuluu tapaamisiin valmistautuminen ja tapaamisista raportoiminen EOTO-sivustolla olevaan henkilökohtaiseen blogiin.

Learning outcomes

EOTO-ohjelma suoritetaan itseohjautuvasti, ja opiskelija asettaa itse omat tavoitteensa sekä määrittelee kielitaitonsa tason. Tämän takia ohjelman voi suorittaa useammin kuin kerran - kuitenkin enintään 2 kertaa samassa kielessä. Jos haluat suorittaa EOTOn uudestaan, on tärkeää että määrittelet kielitaidon tasosi ja tavoitteesi tarkasti ja neuvottelet asiasta myös ohjaajan kanssa etukäteen.

Completion methods

Method 1

Evaluation criteria:
Kurssin suorittaminen edellyttää ohjelman edistämistä sovitussa aikataulussa sekä aktiivista ja analyyttista oman oppimisen raportointia blogissa ja tapaamisissa ohjaajan kanssa.
Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Participation in teaching (2–3 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
Language:
English, Finnish

Teaching