TSAS7038 Integrative project work on current subject (1–5 cr)

Study level:
Advanced studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2022-2023, 2023-2024

Description

Turvallisuuden ja strategisen analyysin integroiva ajankohtaisprojekti on opintojakso, jossa opiskelijat ryhmässä toimien toteuttavat tiedon keräämiseen, käsittelyyn, analyysiin ja jakamiseen perustuvan, ajankohtaiseen aiheeseen liittyvän projektin. Opintojakso yhdistää tutkinto-ohjelman aiempien sisältöopintojaksojen osaamista ja valmentaa opiskelijoita toimimaan osana monitieteistä ryhmää. Opiskelijat organisoivat oman työskentelynsä ohjatusti, toteuttavat annetun tehtävän mukaisen projektityön ja raportoivat sen sovitulla tavalla ja sovitussa formaatissa. Opintojaksolle voi osallistua myös muiden tiedekuntien maisterivaiheessa olevia opiskelijoita, jotka tuovat työskentelyyn omaa subtanssiosaamistaan.


Arviointiperusteet

Opintojakso arvioidaan sen rakenteesta johtuen arviointiasteikolla hyväksytty-hylätty. Arviointi perustuu projektin raportointiin sovitulla tavalla ja ryhmän kuvaukseen siihen kuuluvien henkilöiden työpanoksesta.

Learning outcomes

Opintojakson suoritettuaan opiskelija 1) osaa toimia osana ryhmää sille annetun yhteisen tehtävän ratkaisemiseksi, 2) tuntee ryhmän työskentelyn organisoinnin tapoja, 3) osaa toimia ryhmässä erilaisissa rooleissa, 4) pystyy hyödyntämään opintojensa aikana hankkimaansa menetelmä-ja substanssiosaamista erilaisten ajankohtaisten tehtävien toteuttamiseen ja 5) pystyy osallistumaan ryhmän työskentelyn tulosten raportointiin sovittujen kanavien ja käytänteiden mukaisesti.

Additional information

Opintojakso toteutetaan harkinnan mukaan soveliaan projektiaiheen perusteella.

Description of prerequisites

Kandidaatin tutkinto, noin yhden vuoden maisteriopinnot.

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Participation in teaching (1–5 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
No published teaching