LTKH1003 Nutrition as a Component of Wellbeing (3 cr)
Study level:
Intermediate studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Sport and Health Sciences
Curriculum periods:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023, 2023-2024
Description
-
Learning outcomes
Opintojakson suoritettuaan:
- opiskelija ymmärtää ravitsemuksen merkityksen hyvinvoinnille.
- opiskelija ymmärtää ravitsemukseen liittyvät keskeiset haasteet.
- opiskelija osaa ravitsemusohjauksen periaatteet ja osaa soveltaa ravitsemukseen liittyvää tietoa käytännön tilanteissa.
Additional information
Ajoitus: kevät
Opintojakson toteuttaa JAMK (Maaret Rutanen)
Description of prerequisites
Tämä opintojakso kuuluu osana Hyvinvointiosaamisen ja -valmennuksen moduuliin. Moduuli on suunnattu Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan 3.-5. ja JAMK:n hyvinvointiyksikön 2.-4. vuoden opiskelijoille.
Esitiedot:
Edeltävänä osaamisena opiskelijalla tulee olla perusopinnot tai vastaava osaaminen terveyden edistämisestä, liikunnan ja ravinnon vaikutuksista terveyteen. Opiskelijan tulee lisäksi osata perusteet anatomiasta ja fysiologiasta sekä vuorovaikutuksellisesta ohjaamisesta.
Completion methods
Method 1
Select all marked parts
Parts of the completion methods
x
Participation in teaching (3 cr)
Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish