YJOAIN Johtamisen aineopinnot valinnaisina opintoina (36 op)

Opinnon taso:
Aineopinnot
Arviointiasteikko:
0-5
Vastuuorganisaatio:
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu
Opetussuunnitelmakaudet:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023, 2023-2024
Valinnaiset opinnot:
Kyllä
Opinto-oikeus haettava erikseen:
Ei

Kuvaus

Johtamisen aineopinnot käsittelevät johtamista ja johtajuutta henkilöstöjohtamisen ja strategisen johtamisen näkökulmista. Opinnoissa luodaan tiedolliset, taidolliset ja asenteelliset valmiudet ihmisten ja asioiden hyvään johtamiseen ja organisointiin, myös organisaatioiden muutostilanteissa.

Osaamistavoitteet

Sisällöllisenä osaamistavoitteena on, että opiskelija tuntee ja tietää vastuullisen liiketoiminnan ja sen johtamisen periaatteet. Opiskelija hallitsee erityisesti yrityksen yhteiskunnallisen roolin, henkilöstöjohtamisen ja liiketoimintastrategioiden perusteet. Opiskelija tunnistaa ja osaa ratkaista pienimuotoisia kehittämistehtäviä näiltä alueilta hyödyntäen tutkivaa työotetta.

Esitietojen kuvaus

Ennen aineopintojen suorittamista tulee suorittaa Liiketoimintaosaamisen perusopinnot (min. 25 op) tai vastaavat opinnot.  Muiden kuin kauppakorkeakoulun kauppatieteiden opiskelijoiden tulee suorittaa Liiketoimintaosaamisen perusopinnot vähintään arvosanalla 3 eli Hyvä. 

Lisätietoja

Valinnaisten opintojaksojen osalta psykologian PSYP130 Persoonallisuuspsykologia I tulee suorittaa ennen PSYA130 Persoonallisuuspsykologia II -opintojaksoa. PSYA151 Työ- ja organisaatiopsykologia -opintojakson voi suorittaa ilman aiempia psykologian opintoja. Kyseinen menettely on voimassa ainoastaan johtamisen aineopintoja suorittavilla.

Rakenne

Valitse kaikki (36+ op)