TJTA365 Research Topics of Information Systems Science (5 cr)

Study level:
Intermediate studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023

Description

Sisältö

Kurssilla käsitellään tietojärjestelmätieteen tutkimusta tiedekunnassa. Tutkimusryhmät esittelevät tiedekunnassa tehtävää tutkimusta ja sen tuloksia seminaari-istunnoissa, tuovat opiskelijoiden saataville ja luettavaksi tieteellisiä artikkeleita ja antavat tehtäväksi yksilö- tai paritehtäviä.

Suoritustavat

Kurssin suorittaminen tapahtuu luentoihin ja muuhun materiaaliin perustuvilla, kurssin aikana suoritettaviin kirjallisilla yksilö- tai paritehtäviin. Muu materiaali käsittää luettavaksi annettuja artikkeleita ja videoluentoja.

Kurssi järjestetään joko eri vuosina joko kontaktiopetuksena tai kokonaan verkko-opetuksena. Mikäli se järjestetään kontaktiopetuksena, niin suorittamiseen liittyy luentojen läsnäolovaatimus (esim. 75% osalta) tai läsnäoloja korvaavat tehtävät.

Arviointiperusteet

Opiskelija saa kurssista hyväksytyn suorituksen, kun seuraavat ehdot täyttyvät: 1) Opiskelijan kaikki kirjalliset yksilö- tai paritehtävät on hyväksytty. 2) Luentojen läsnäolovaatimus täyttyy (esim. 75% osalta, allekirjoitukset nimilistoissa) tai läsnäoloja korvaavat tehtävät on hyväksytty.

Learning outcomes

Opiskelija on tietoinen tietojärjestelmätieteen tutkimusalueita tiedekunnassa, tuntee tutkimuksen käsitteitä ja tutkimuksen nykytilaa.

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Teaching (5 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish

Teaching