ITKY100 Yliopisto-opiskelu ja opintojen suunnittelu (2 op)

Opinnon taso:
Muut opinnot
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
suomi
Vastuuorganisaatio:
Informaatioteknologian tiedekunta
Opetussuunnitelmakaudet:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023

Kuvaus

Sisältö

Johdatus akateemiseen maailmaan ja akateemiseen opiskeluun. Yliopisto-opiskelun perustiedot ja -taidot. Jyväskylän yliopisto opiskeluympäristönä ja sosiaalisena ympäristönä.

Suoritustavat

Aktiivinen osallistuminen kurssin luennoille ja pienryhmätapaamisiin. Oppimistehtävät. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatiminen.

Arviointiperusteet

Aktiivinen osallistuminen kurssin tapahtumiin, oppimistehtävien suorittaminen, henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatiminen.

Osaamistavoitteet

Kurssin suoritettuaan opiskelija on tutustunut akateemiseen maailmaan, tieteeseen, tiedeyhteisöön ja ennen kaikkea akateemiseen opiskeluun. Opiskelija tuntee yliopiston opiskelu- ja sosiaalisena ympäristönä ja on saanut tietoa opetus- ja suoritusmuodoista sekä opintojen suunnittelusta. Opiskelija on pohtinut itseään ja tavoitteitaan akateemisen uransa alussa ja tutustunut opiskelijatovereihinsa ja opetushenkilökuntaan. Lisäksi opiskelija osaa suunnitella omaa opiskeluaan (henkilökohtainen opintosuunnitelma) ja soveltaa erilaisia opiskelutekniikoita.

Esitietojen kuvaus

Kurssin opiskelijat ovat uusia tietotekniikan ja tietojärjestelmätieteen kandivaiheen opiskelijoita. Kurssille ei ole esitietovaatimuksia. ITKY100 on opiskelijoiden ensimmäisenä alkava kurssi.

Oppimateriaalit

Luentomateriaali

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x

Osallistuminen opetukseen (2 op)

Tyyppi:
Osallistuminen opetukseen
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
suomi

Opetus