Laskentatoimi

Tervetuloa opiskelemaan laskentatoimea Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon!

Laskentatoimen opinnot tarjoavat sinulle monipuolista osaamista organisaatioiden taloudellisen tiedon tuottamiseen ja raportointiin sekä tuotetun tiedon liikkeenjohdolliseen hyödyntämiseen.

Tutustut opinnoissamme mm. kustannus- ja tuloslaskennan, talousjohtamisen sekä verosuunnittelun teemoihin niin käytännön kuin teorian tasolla. Opit tietoja ja taitoja, joiden avulla voit esimerkiksi suunnitella yksinkertaisen kustannuslaskentajärjestelmän, laskea budjetoinnin suunnittelu- ja tarkkailulaskelmia sekä toteuttaa yrityksen tilinpäätöksen ottaen huomioon verotuksen ja eri sidosryhmien odotukset.

Laskentatoimen opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa: voit aloittaa opintoja ympäri vuoden ja opiskella etänä verkon välityksellä. Muista myös avoimen väylä Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakouluun.


Opiskele opintokokonaisuus tai yksittäisiä opintojaksoja

  • Opintokokonaisuus starttaa keväällä 2021 käynnistyvillä opintojaksoilla YLAA3110 Kirjanpito ja tuloslaskenta (6 op) ja YLAA2110 Kustannuslaskenta (7 op).
  • Syksystä 2021 alkaen ovat vuorossa opintojaksot YLAA3120 Kirjanpito ja verotus (6 op) sekä YLAA2120 Talousjohtaminen (6 op).
  • Ennen kuin ilmoittaudut opintoihin, tutustu opintojaksojen esitietovaatimuksiin Näin aloitan opintoni -välilehdellä.

Opintoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla alta itseäsi kiinnostavaa opintojaksoa ja valitsemalla Ilmoittaudu opintoihin -välilehden.