KOGS3960 Tutkimusharjoittelu (3–5 cr)

Study level:
Advanced studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Faculty of Information Technology
Curriculum periods:
2020-2021, 2021-2022, 2022-2023

Description

Sisältö

Tutkimusharjoittelu suoritetaan pääsääntöisesti Informaatioteknologian tiedekunnan Käyttäjäpsykologian laboratorion tutkimusprojekteissa osallistumalla käytännön projektityöhön tutkimusavustajan roolissa. Projekteissa tehdään tutkimuksia ajankohtaisista ihminen-teknologia-vuorovaikutuksen kysymyksistä, usein yritysyhteistyössä. Opintojakson voi sopimuksen mukaan suorittaa myös yrityksessä. Harjoittelujakson pituus on minimissään 1 kuukausi (70h). Rajallinen määrä paikkoja per lukukausi (1-2). Ota yhteyttä kurssin ohjaajiin. Harjoittelu on tarkoitettu kognitiotieteen pääaineopiskelijoille.

Suoritustavat

Opiskelija työskentelee tutkimusprojekteissa osallistumalla käytännön projektityöhön ja laatii harjoittelusta kirjallisen raportin.

Learning outcomes

Harjoittelun päätteeksi opiskelijalla on kokemusta pitkäjänteisestä laboratoriotutkimustyöstä. Hänellä on ymmärrys tutkimusprojektien toiminnasta, projektityöskentelystä ja ihminen-teknologia-vuorovaikutus-alan tutkimuksesta, sekä valmiudet osallistua käyttäjätutkimusten toteutukseen.

Description of prerequisites

KOGS403 Empiiriset tutkimusmenetelmät ja KOGS5204/KOGS524 Käyttäjätutkimus tai KOGS5501/KOGS551 Vuorovaikutussuunnittelu, tai vastaava osaaminen

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Independent study (3–5 cr)

Type:
Independent study
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish

Teaching