KEMS716 Experimental Kitchen Chemistry (5 cr)

Study level:
Advanced studies
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Department of Chemistry
Curriculum periods:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020

Description

Sisältö

Kontekstisidonnainen kokeellinen kemian opetus. Tutustuminen kemian opetuksen integraatioon kemiaa keittiössä -teeman avulla. Elintarvikkeiden ja ruoanvalmistuksen kemia, molekyyligastronomia.
Luennot/ryhmätapaamiset 10 h, laboratoriotyöt pienryhmässä 24 h (6 x 4 h), oppilasvierailujen suunnittelu ja oppilasvierailut 8 h (4 x 2 h), tentti 3 h.

Suoritustavat

Läsnäolo kurssin opetuksessa. Hyväksytysti suoritetut oppimistehtävät.

Arviointiperusteet

Läsnäolo kurssin opetuksessa. Hyväksytysti suoritetut oppimistehtävät.

Kurssin suorittaminen edellyttää aktiivista osallistumista laboratoriotyöskentelyyn ja kurssiin liittyvien tehtävien tekemistä hyväksytysti.

Learning outcomes

Tutustuminen keittiökemian kokeellisiin töihin kemian opetuksen näkökulmasta, kemian opettajan ammattitaidon kehittyminen, kemian sisältöjen oppiminen töiden pohdinnan kautta, raportointitaidon kehittyminen, kokeellisen työskentelyn taitojen kehittyminen.

Additional information

Kurssi opetetaan 3. ja 4. periodeissa.

Description of prerequisites

KEMS701 Kokeellinen kemia koulussa

Study materials

jaetaan kokoontumisissa

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x

Teaching (5 cr)

Type:
Participation in teaching
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish

Teaching