KEMS716 Kokeellinen keittiökemia (5 op)

Opinnon taso:
Syventävät opinnot
Arviointiasteikko:
0-5
Suorituskieli:
suomi
Vastuuorganisaatio:
Kemian laitos
Opetussuunnitelmakaudet:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020

Kuvaus

Sisältö

Kontekstisidonnainen kokeellinen kemian opetus. Tutustuminen kemian opetuksen integraatioon kemiaa keittiössä -teeman avulla. Elintarvikkeiden ja ruoanvalmistuksen kemia, molekyyligastronomia.
Luennot/ryhmätapaamiset 10 h, laboratoriotyöt pienryhmässä 24 h (6 x 4 h), oppilasvierailujen suunnittelu ja oppilasvierailut 8 h (4 x 2 h), tentti 3 h.

Suoritustavat

Läsnäolo kurssin opetuksessa. Hyväksytysti suoritetut oppimistehtävät.

Arviointiperusteet

Läsnäolo kurssin opetuksessa. Hyväksytysti suoritetut oppimistehtävät.

Kurssin suorittaminen edellyttää aktiivista osallistumista laboratoriotyöskentelyyn ja kurssiin liittyvien tehtävien tekemistä hyväksytysti.

Osaamistavoitteet

Tutustuminen keittiökemian kokeellisiin töihin kemian opetuksen näkökulmasta, kemian opettajan ammattitaidon kehittyminen, kemian sisältöjen oppiminen töiden pohdinnan kautta, raportointitaidon kehittyminen, kokeellisen työskentelyn taitojen kehittyminen.

Lisätietoja

Kurssi opetetaan 3. ja 4. periodeissa.

Esitietojen kuvaus

KEMS701 Kokeellinen kemia koulussa

Oppimateriaalit

jaetaan kokoontumisissa

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x
Julkaisematon arviointikohde