FYSS9480 Työharjoittelu (5–15 op)

Opinnon taso:
Syventävät opinnot
Arviointiasteikko:
Hyväksytty - hylätty
Suorituskieli:
englanti, suomi
Vastuuorganisaatio:
Fysiikan laitos
Opetussuunnitelmakaudet:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020

Kuvaus

Sisältö

Työharjoittelupaikan etsiminen; työsuhdeasiat; työskentely fysiikan alan tehtävissä; raportointi ja arviointi.

Suoritustavat

Keskustelut ja vuorovaikutteiset tilaisuudet, kirjalliset työt.

Arviointiperusteet

Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää, että opiskelija laatii ennen työharjoitteluun menemistä oppimistavoitteet, kirjoittaa työharjoitteluraportin ja osallistuu työharjoittelun jälkeen ryhmätyöskentelyyn, jossa käydään läpi työharjoittelussa opittuja asioita sekä pohditaan työharjoittelun toteutumista.

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa kertoa oman alansa työmahdollisuuksista sekä miten opinnoissa omaksuttuja tietoja, taitoja ja osaamista tarvitaan työelämässä, sovelletaan käytännön tilanteissa. Opiskelija osaa kertoa yrityksen tai organisaation toimintakulttuurista työharjoittelupaikassaan. Hän myös ymmärtää työelämän pelisääntöjen merkityksen työssä. Opiskelija osaa tunnistaa oman osaamisensa ja tehdä johtopäätöksiä mahdollisista uravaihtoehdoista. Opiskelija ymmärtää, mitä hän tarvitsee saavuttaakseen oman uratavoitteensa.
Työharjoittelun yksityiskohtaiset oppimistavoitteet määrittyvät opiskelijakohtaisesti riippuen opiskelijan aikaisemmista työkokemuksista, opintojen vaiheesta sekä työharjoittelupaikasta. Työharjoittelun oppimistavoitteet voivat siis vaihdella yksilöllisesti.

Lisätietoja

Opintopisteet määräytyvät työharjoittelun keston perusteella siten, että kuukausi harjoittelussa vastaa 5 opintopistettä. Syventävien opintojen pääaineopintoihin voi sisällyttää 5 op työharjoittelua ja valinnaisiin opintoihin tämän määrän ylittävät opintopisteet kuitenkin enintään 10 op.

Suoritustavat

Tapa 1

Valitaan kaikki merkityt osat
Suoritustapojen osat
x
Julkaisematon arviointikohde