YKPA363 Food (5 cr)
Study level:
Intermediate studies
Grading scale:
0-5
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Department of Social Sciences and Philosophy
Curriculum periods:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020
Description
Sisältö
Yhteiskuntatieteellisen elintarviketutkimuksen keskeiset osa-alueet (tuotanto, jalostus, jakelu ja kulutus) ja käsitteet (ruokapolitiikka, ruokasuvereniteetti ja ruokaturva).
Suoritustavat
Kontaktiopetus ja itsenäinen työskentely
Arviointiperusteet
Aktiivinen osallistuminen ja kirjallinen tehtävä
Learning outcomes
Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee globaalin elintarvikejärjestelmän käsitteen ja ymmärtää sen osien toiminnan sosioekonomiset vaikutukset sekä globaalilla että kansallisella tasolla.
Study materials
Suoritusvaatimuksiin sisältyvä kurssikirjallisuus ja/tai mahdollinen muu materiaali ilmoitetaan erikseen kurssilla.
Completion methods
Method 1
Select all marked parts
Parts of the completion methods
x
Unpublished assessment item