XJA0012 Traditional Japanese Culture (4 cr)

Study level:
Other studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Language Centre
Curriculum periods:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020

Description

Sisältö

Opiskellaan perusasiat Japanin uskonnoista. Tutustutaan perinteisen kansan- ja korkeakulttuurin sekä perinteisten käsityötaitojen osa-alueisiin kulttuurihistorian kehyksessä. Opiskelijat tutustuvat erityisesti oman kurssitutkielmansa aiheeseen ja esittävät aiheensa muille.

Suoritustavat

Kontaktiopetusta ja itsenäistä opiskelua, paritehtäviä ja kirjoitelman sekä esitelmän laatimista.

Arviointiperusteet

Aktiivinen osallistuminen kontaktiopetukseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä loppukokeeseen osallistuminen.

Jos kurssi tentitään, tentittävä kirjallisuus sovitaan opettajan kanssa.

Arviointi: Jatkuva näyttö aktiivisen osallistumisen kautta, kirjoitelman ja esitelmän tekeminen hyväksytysti sekä loppukokeessa annettu hyväksytty näyttö sisällönhallinnasta. Arviointi hyväksytty/hylätty.

Learning outcomes

Hahmotetaan perinteisen kansan- ja korkeakulttuurin sekä käsityön kokonaiskuva historiallisessa kehyksessä ja hallitaan muutama osa-alue yksityiskohtaisemmin. Osataan esittää omaksuttu tieto esseemuodossa sekä esitelmänä.

Kurssin hyväksytysti suorittanut opiskelija esittää vähintään tyydyttävää tietotasoa kirjoitelmassaan ja esitelmässään. Loppukokeessa hän on valmistautunut esittämään vähintään tyydyttävää tietotasoa seuraavista aihepiireistä: Japanin uskonnot, muutamat perinteiset kansan- ja korkeakulttuurin sekä käsityötaidon osa-alueet historiallisessa kehyksessä.

Study materials

Etsitään itse lähdemateriaalia omaa kirjoitelmaa ja esitelmää varten. Opettaja antaa suosituksia lähdekirjallisuudesta loppukoetta varten.

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x
Unpublished assessment item