KEMA250 Research Project (3–9 cr)

Study level:
Intermediate studies
Grading scale:
Pass - fail
Language:
Finnish
Responsible organisation:
Department of Chemistry
Curriculum periods:
2017-2018, 2018-2019, 2019-2020

Description

Sisältö

Tutkimusprojekti on luonnontieteen kandidaatintutkielmaan liittyvä kokeellinen osuus. Aiheet perustuvat laitoksella annettavaan aineopintotasoiseen opetukseen ja tutkimukseen ja työ tehdään joko tutkimusryhmässä tai pienryhmässä. Tutkimusprojektissa ratkotaan tutkimusaihetta laboratiivisesti tai laskennallisesti ja saadut tulokset raportoidaan kandidaatintutkielman yhteyteen. Työn kesto on noin kuusi viikkoa (9 op) ja nanotieteiden koulutusohjelmassa opiskeleville noin kaksi viikkoa (3 op).

Suoritustavat

Laboratoriossa suoritettu tutkimusaiheeseen liittyvä kokeellinen osuus ja sen raportointi laitoksen opinnäytteiden kirjoitusohjeiden mukaisesti.

Arviointiperusteet

Kurssin hyväksytty suoritus edellyttää laboratoriojakson suorittamista lähes itsenäisesti työskennellen ja tulosten raportointia laitoksen opinnäytteiden kirjoitusohjeen mukaisesti.

Tarkemmat arviointiperusteet kirjattu Kandidaatintutkielman (KEMA260) kohdalle.

Learning outcomes

Opiskelija ymmärtää kokeellisen tutkimuksen teon keskeiset vaiheet: tutkimuskysymyksen asettaminen, mahdollinen kirjallisuushaku ja kirjallisuuden analysointi, kokeellisten menetelmien valinta tutkimusaiheeseen, kokeellisen tutkimuksen suorittaminen ja tulosten tulkinta ja analysointi, tulosten raportoiminen, pohdinta ja johtopäätökset. Opiskelija kykenee ohjatusti käyttämään tarvittavia mittaustekniikoita tutkimuskysymyksen ratkaisemiseen.

Additional information

Tutkimusprojektin laajuus on nanoille 3 op, muille 9 op.

Description of prerequisites

Kemian aineopinnot

Completion methods

Method 1

Select all marked parts
Parts of the completion methods
x
Unpublished assessment item